Lustrumcongres Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten 1 oktober 2021 ONLINE

Lustrumcongres Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten Online

Gevarieerd programma
Op 1 oktober 2021 organiseert NOLK alweer voor de 5e keer het landelijk congres Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten. Evenals de vier voorgaande succesvolle congressen wordt ook dit jaar een gevarieerd programma aangeboden met topsprekers uit binnen- en buitenland.  Er zijn meerdere keynotes en weer 2 rondes met in totaal ca. 15 workshops/mini-symposia, waarin dieper op bepaalde thema’s, behandelmethodes of onderzoeken wordt ingegaan.

Het congres vindt dit jaar online plaats. Het programma is inmiddels bekend en met de keynote sprekers en workshopleiders belooft het een heel interessant en leerzaam congres te worden.

Doelgroep
Het congres is bedoeld voor psychiaters, psychologen, psychotherapeuten, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, huisartsen, bedrijfsartsen, medisch specialisten zoals neurologen, revalidatieartsen, internisten, etc., als ook managers en bestuurders van instellingen die zorgprogramma’s bieden aan patiënten met SOLK. Ook zij die in opleiding zijn of studeren voor deze discipline, als ook medisch adviseurs van zorgverzekeraars of sociale verzekeringsinstanties zijn van harte welkom.

Inschrijftarieven
NOLK-Leden*: € 300
Niet-leden:  € 345

*NOLK leden zijn:
• Lid-professionals: individuele leden die een contributie van € 50 per jaar betalen
• Officiële vertegenwoordigers van instellingen die lid zijn (via het ‘gewone lidmaatschap’). Een instelling mag 1 vertegenwoordiger voor het NOLK tarief laten deelnemen.

 

Algemene informatie 
Programma
Registratie
Accreditatie

Geïnteresseerd in dit congres?
Ga dan direct naar de website:

Onderzoeken presenteren middels een poster presentatie?
Wij ontvangen graag uw abstracts.
Indienen kan t/m 31 mei!