Carine den Boer stelt zich voor

Carine den Boer stelt zich voor

Op 9 oktober 2020 is Carine, tijdens de algemene ledenvergadering, gekozen als nieuw bestuurslid van het NOLK.

“Mijn doel is om de zorg voor patiënten met SOLK/ALK en chronische pijn in Nederland te verbeteren, ik hoop met deze bestuursfunctie hier een zinnige bijdrage aan te kunnen leveren. Sinds 24 jaar werk ik als huisarts in gezondheidscentrum Kersenboogerd te Hoorn. Ik ben huisartsopleider en promovendus bij Amsterdam UMC, locatie VUmc. Mijn onderzoek gaat over de rol van centrale sensitisatie bij SOLK/ALK en chronische pijn. Een groot deel van het werk voor de zorgstandaard SOLK is door mij verricht. Ik geef les aan de opleiding voor POH-GGZ van Rino-Zuid en InHolland.
Ik ben kaderhuisarts GGZ en zit in het bestuur van PsyHAG, de landelijke expertgroep van kaderhuisartsen GGZ. Regionaal ben ik als kaderhuisarts actief bij de Zorgkoepel Westfriesland.
Ik hoop op een fijne samenwerking met u allen en een betere toekomst voor alle mensen met aanhoudende lichamelijke klachten in Nederland”.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.