Professionals

Meld je aan als professional of meld de instelling of praktijk aan waar jij werkt!

NALK (Netwerk Aanhoudende Lichamelijke Klachten) wil jou als professional helpen om op de hoogte te blijven van de laatste behandelrichtlijnen en zorgstandaarden. Maar ook wil NALK jou inzicht geven in het zorgnetwerk om je heen, zodat je jouw patiënten waar nodig kunt verwijzen naar een gespecialiseerde behandeling in jouw omgeving. Door lid te worden heb je tevens toegang tot ledendagen en andere voordelen.

NALK heette voorheen NOLK (Netwerk Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten). Een deel van de informatie op deze website gaat nog over SOLK en we denken dat die informatie van toegevoegde waarde kan zijn. Toch hebben we goede redenen om voortaan NALK te heten:
Meer over van NOLK naar NALK.

Een introductie op de Zorgstandaard SOLK

Er is door Akwa GGZ een mooie video gemaakt over de aanpak van aanhoudende lichamelijke klachten met Monique Sturre (ervaringsdeskundige)  en Carine den Boer (huisarts). De onderstaande video heeft als kernboodschap dat er goede behandelingen voor aanhoudende lichamelijke klachten bestaan en dat de zorgstandaard SOLK daar duidelijke handvatten voor biedt.

Aanmeldformulier

Word lid van NALK en ontdek de voordelen.

Zorgkaart

Zoek in deze overzichtskaart naar collega’s bij jou in de buurt.

Richtlijnen en zorgstandaarden

Vind hier de actuele richtlijnen en zorgstandaarden voor diverse disciplines.

Kenniscentrum