16 april: Webinar ZonMW onderzoeksprogramma ME/CVS

pexels-mohammad-danish-891059

16 april: Webinar ZonMW onderzoeksprogramma ME/CVS

ZonMw organiseert op 16 april 2024 een webinar over het onderzoeksprogramma ME/CVS. We nodigen jullie graag uit om hieraan deel te nemen.

Tijdens het webinar wordt ingegaan op actuele ontwikkelingen, waaronder de aandacht voor post-acute infectueuze syndromen (PAIS), en wordt vooruit geblikt op toekomstige subsidierondes. Ook zal het patiëntenperspectief een centrale rol spelen. Het precieze programma volgt nog, maar het belooft een interessante bijeenkomst te worden.

Aanmelden

Het webinar over het onderzoeksprogramma ME/CVS vindt plaats op 16 april 2024 tussen 15:30 en 16:45 en is online te volgen. Het webinar is bedoeld voor onderzoekers, patiënten, behandelaren en alle anderen die interesse hebben in het onderwerp. Gedurende het programma is er ruimte voor interactie. Voor meer informatie en aanmelden kan je terecht op de ZonMw website: https://www.zonmw.nl/nl/agenda/webinar-onderzoeksprogramma-mecvs

Stuur de uitnodiging door!

Het zou mooi zijn als er zo veel mogelijk mensen bij het webinar aansluiten. Ken je anderen voor wie dit webinar interessant zou kunnen zijn, bijvoorbeeld onderzoekers die geïnteresseerd zijn in post-acute infectueuze syndromen, of zorgprofessionals die veel met ME/CVS-patiënten te maken krijgen? Stuur deze uitnodiging dan vooral aan hen door.